miercuri, 7 octombrie 2009

Ea...


Simpla si suava,cu umbra tremurata,paseste senina catre viitor.Cu pasi marunti dar curajosi isi face loc printre oameni ,indemnata de un singur gand:acela de-a se face auzita! EA ...nu mai e copil !
Traieste adolescenta! Acea perioada cand oamenii intra si ies din viata ei sau pur si simplu isi fixeaza atentia asupra ei,asteaptand un zambet ,un gest .Altii,observa schimbarea si chicotesc .Adolescenta reprezinta un subiect de discutie pentru prietenele mamei sale care se intalnesc saptamanal la "o cafea" acasa la aceasta. Simte admiratia si mandria pe care tatal sau o are fata de ea.O simte atunci cand se plimba gingasa prin casa,sau atunci cand se pregateste sa iasa in oras dar pierde notiune timpului in fata oglinzii,fiind atenta la orice detaliu. "Cat de mult ii seamana mamei ei !" ,gandeste tatal .
Ochii ei nu sunt deschisi decat pentru frumos iar in mintea ei au loc scenarii cu printi si printese.Nu vede nici rautatea,nici mandria ,nici indiferenta oamenilor din jur !
E atat de pura, de curata...este asemeni unui crin in gradina Regelui Creator.
Adolescenta e plina de sperante ,de vise si dorinte,iar inima ei?!Inima ei...Iubeste pentru prima oara !
Fata ii radiaza de fiecare data cand el apare,iar sangele ii clocoteste in vene si obraji ,astfel incat acestia sunt roshii precum carmazul.Inima ei bate cu putere ca si cum ar vrea sa sara din piept in mainile lui reci si acolo sa-si sfarseasca agonia.In acele momente ochii ii sclipesc asemeni stelutelor de vara pe bolta senina de deasupra muntelui in racoarea placuta a noptii.
Ea simte pentru intaia data o profunda stare de extaz impletita cu o neinteleasa neliniste launtrica si acele furnicaturi care ii dau fiori...
O vezi atat de confuza incat te-ai putea rataci incercand sa dezlegi misterul ce se ascunde dincolo de privirea ei lunga si pierduta in gol.Incercarea de a gasi in in trecutul ei o traire asemanatoare este zadarnica.Aproape ca ii este clar...este indragostita !
In momentul acesta al certitudinii ,frica si speranta incep o batalie stransa pentru cucerirea mintii adolescentei ,insa teama este aceea care nu poate tine piept iubirii !
Asadar ,tanara se lasa purtata pe aripile lungi si albe ale visarii...

To be CONTINUED !

Niciun comentariu: