vineri, 21 mai 2010

Omul de tinichea

Cica o trecut ceva vreme de la patzania asta...numa ca voriam sa renuntz la blog ,
Da` tot pe cand sa reununtz....mai patzasc cate una de pomina !
Si asa se face k acu vreo luna,pe cand umblam si eu sa caut rochita ideala pentru o nunta`n luna lui Aprilie,ma aflam prin fata mall`ului insotita de mami si Crisu`.
Si dai viteza sa trecem strada knd ne poticnim in coloana de taxiuri .Ne-alegem masinile prin fata carora sa ne strecuram ,dupa cum e obiceiul la romani .Si trece mami,trece Crisu da` pe cand sa trec io , se pune autovehiculul in miscare,ca cica avea de distractii soferu.Mai imi zambeste ,mai cela ni ` .Ma uit la fata lui! El zambitor si bine dispus,eu cu o privire ironica ,si-mi zic,"da`l incol si pe asta,k se plictiseste".Si`mi continui eu expasnisunea spre trotuarul aparent apropiat,insa in timp c avansez,mashina se apropie tot mai mult de mine ,astfel incat ,speriata,am crescut pasul si m-am plasat pe trotuar.In urmatoarele secunde,aud un bubuit ! Ma`ntorc in spate , ce sa vezi?:))
Pocu` :)) . . .O fi fost "fermecat" baiatu?:)) Asta nu mai stiu...da` stiu k soferu din fata lui a iesit putin la povesti ...asa,ca`ntre taximetristi,in timp ce eu mi-am continuat plimbarea:)

Nb papusi d tinichea:))!


Niciun comentariu: