luni, 17 august 2009

SURVIVOR!

Si cica ne`am intors din tabara de supravietuire...
Motivul pt. care am participat in tabara a fost mai mult dorinta de a vedea care-mi sunt limitele de rezistenta si ma asteptam la un pic de zidire spirituala ! Si daca tabara a tinut "maxim shasa"zile, a sasea zi cand toata lumea se pregatea de plecare si isi lua ramas bun de la restul participantilor eu n`am putut sa particip nici la poza de grup ,deoarce imi fu extrem de rau.Dimineata m-am trezit cu stomacu intors pe dos...si pana pe la ora 11-12 n-am reusit sa vomit si nici raul nu mi-a trecut! Pe la ora 11 jumate (sa zicem) am facut rost de un medicament k sa scap de greata si care m-a facut sa vomit(eu care n-am vomat de pe la 10 ani :)) ) . Se pare ca asta mi-e limita !Am supravietuit 5 zile intr-un cort de 4 persoane cu sor`mea,Mony si Delia (care ferice de ea,o stat numa 3 zile). M-am spalat pe dinti cu apa dintr-un butoi umplut din vale,si am facut dus cu apa de munte ,tot din vale,simtind k-mi ingheata inima-n mine . Mancare k din brisca...că grupu` meu s-o dejdinat ... si nici macar la amiaz nu am mancat impreuna ...ase k am mancat ghici cu cine?! Cu Mony si Chris...si ghici ce? felu principal pateu,felu 2 pateu ,felu trei pateu:))in timp ce altii detineau cate-o butelie si mancau fel de fel de ...nimic (la faza asta glumesc! :D) .Am avut ce manca doar ca...am ramas fara paine si magazinul care cik "sta la dispozitia dumneavoastra" nu mai prea avea paine numa "rezervata.pusa la pastrat" .No si fa rost de o felie de paine , nu k n-am fi mancat destul...dar se strica pateu .Si cum nici dragu de Ovidiu n-o facut rost de-o felie...am mancat pate cu biscuiti...io nu...da Mony da:)) .
Si seara dupa adunare era cel mai interesant moment al taberei . "Serviciul Cobra" :)) Si pt. cine nu stie ce e asta o sa va explic in cateva cuvinte relevante:)) . Cum tabara asta a fost una de evanghelizare si nu numai de-aia ,da una cu totu crestineasca...o fost musai sa puna corturile separat fete-baieti si zona neutra,de-acord cu toate pana aci. Noaptea serviciul Cobra in actiune:))...amu iti explic..Patrula "Serpii cu lanterna " de la 12 la 3 si Patrula "Sarpele cu clopotei" de la 3 la 6 ,pt paza...sau sa nu ne pape ursu...si cu asta am fost de acord...dak nu mi-ar fi bagat lanternele-n cort din 10 in 10 min k de-abia puteam s-adorm .
Tot la capitolu mancare as putea include ziua cea mai fericita...aia in care am mers la lac ...si dupa ce am facut o baie in pantaloni scurti deoarece nu detineam "acea"piesa a costumului de baie ,am mers si-am mancat un binecuvantat gratar de pui si niste cartofi prajiti cu ardei copt.Am mai avut si semnal si asta fu o zi cu adevarat fericita! Seara fericirea mea a fost in apogeu , k fratele si verisoru meu Bobbo si-o "revenit" si sper sa fie de tot .Har Domnului pt. asta!:) .
Ziua cu focul de tabara a inceput prost deoarce Delia pleca ... si park se sfarsea lumea da` si la asta am facut fata ,mi-am revenit imediat si sfarsitul se anuntza a fi unul binecuvantat. Un presentiment fain si o stare de pace am avut toata ziua,care au sfarsit prin multumirea mea k Domnu` a lucrat si la inima lui Mony...si i-a dat curaj ,si`s mandra k am putut fi langa ea:) (Si te iubesc tu fata,iti zic aci sa stie toti:)) ) .Si am avut o stare de multumire imensa , k rugaciunile mele ,si dorintele inimii mele se implineau...prima data Bobbo,apoi Mony.Am simtit k renuntarile si timpul petrecut cu ei nu au fost in zadar !
Si is foarte multumita de tabara ,chiar dak ...dupa cum zise Anonimus "la multi li se urca vedetismul la cap si nu mai poti discuta cu ei fara programare :)) " .Bine`o zis ! :))
Acuma Domnu` sa se indure de noi si sa aiba grija El si de reinnoirile alea de legamant (care o fost cam multe ) si mai k ne dureau picioarele!
Era sa uit k la ora 4 in noaptea cu focul de tabara am fost trimisi la culcare hapt pe cand am pus cartofii pe jar ...k se gata benzina la generator:)) Raspunsul care ne-a fost dat a fost..."las k cartofii ii luati maine dimineata " .
Cam atat despre tabara,k deja te-ai prins si tu !
'Si ceva pt. suflet,nu pentru stomac" fi si tu Survivior!:)
Niciun comentariu: