marți, 15 septembrie 2009

"Despre toti si toate"...inspirat din viata cu Zburli

Mno,si sa`ti explic...Zburli e muza ! Daca ea n-ar fii...inspiratie as cershii :)) (ii cu dedicatie Zburli,sa nu uiti sa`mi multzumesti :X ) Noh,si dak tot vorbesc despre surse,o sa-ti recomand si un film pe-aceasta cale,k eu intotdeauna is de treaba... "Nothing but the truth"... si o sa continui prin a-ti zice k sursa principala dupa Zburli a fost o ...reclama. Ca vacantza asta am petrecut clipe minunate alaturi de minunatul meu LCD cu diagonala care ti-as zice-o da n-o stiu...ii mare oricum.
Amu` k am trecut de introducere si prezentarea personajelor o sa va povestesc,despre "fenomenul oastea". Ma confrunt cu fenomenul de mai multa vreme si banuiesc k sunt multi care se mai confrunta da-i doare-n cot.Ei bine, pe mine ma doare, cand in tastatura cand in pix,de-aia scriu despre asta.Si cand or veni nepotii mei...sa vada k si-n vremurile astea o fost greu...Noh...chiar mi greu sa intru`n pita ,da` dak tot m-am bagat sa stie toata lumea k Zburli e muza!
Si acum despre "fenomenul oastea"...
Multi "membrii"ai fenomenului ,poate prea multi se cred interesanti,mult prea speciali,talentati si cred despre ei insusi k is pe calea cea buna,k merita toate laudele pt. ce fac ,pt. ce sunt, chiar si pt. cum arata sau se imbraca.Astia te trateaza cu indiferenta,azi te saluta maine trec pe strada pe langa tine ca si cum nu te cunosc.Astia azi ti-s prieteni ,maine te mototolesc si te arunca la gunoi,ca o aparut altii mai "speciali" (daca vrei parerea mea despre astai speciali,uitat-te la "Olimpiada Handicapatilor"sau "The ringer"dak nu te descurci, zi-mi mie si-ti fac un cd cu dedicatie). Astia nu o suferit niciodata pentru nimic,si nici nu realizeaza cand altii chiar au probleme ,tocmai pentru k ei n-o avut.Altii se cred deja mantuiti,noah fratii mei asta-i FOARTE FALS! ...Domnu` stie care cum suntem,si pe ce drumuri ne poarta ispitele ,deci sfatul meu ,pe care nu-l mai exprim,deoarece oricum tu n-o sa te simti ,pt. k deja te crezi prea special ,asa ca trec la urmatoarea categorie .
Mai is unii care cred k ei stiu care-s oamenii aia buni si aia rai ! Tipul ăla de oameni care impart lumea,si ne pun etichetă,care stiu daca intram in rai sau care stam la coada iadului...FOARTE FALS din nou,si sfatul iar nu ti-l dau pentru ca tu nu te simtit nici in categoria asta .
Mai is aia care te catalogheaza dupa cati bani ai,sau din ce patura sociala faci parte,dak ai famile mare ,de viţă nobila sau "mobila" ,sau esti un amarat,fara perspective de viitor ...fara sfat pt. ăştia,k oricum nu recunosc k aşa procedează.
Mai ii o categorie de baieti,care se cred mari cuceritori,frumosi si isteti , care cred k fetele is niste obiecte de distractie ...metoda preluata de la fratii nostri creştini de 2009 ani...Har Domnului k de ăştia m-am ferit eu in mare masura :) Subiectul ăsta ar putea constitui un alt motiv pentru a`mi exersa "creationalismul" :))
Si asa pe final o sa-ti zic cum suna si reclama aia :
"Cunosc mai mult de 100 de oameni
dintre acestia nici 50 nu-mi cunosc numele de familie
nici 10 nu m-au ajutat sa-mi mut mobila
nici 5 nu m-au lasat sa le conduc mashina
si pe niciunu nu pot sa-l sun la miezu noptii dak am o problema"

Noah...io-ti recomand un timp de meditare,sincer,pe mine nu ma mai dor chestiile astea ,nu k nu dor ele in sinea lor,dar m-am obisnuit si am trecut si de adolescenta de ceva timp:) da`cunosc pe altii pe care ii doare si nepasarea ta,si indiferenta ta! Altii n-au familia ta mare si frumoasa,altii au probleme,altii abia traiesc de pe-o zi pe alta k e criza financiara,da tu n-ai apucat s-o simti! Si Zburli chiar isi strange bani de 2 saptamani sa-si ia un maieu si nu mananca la scoala numa la 2 zile k sa aiba bani de-o pereche de shoshoni=)) Si asteapta sa vina sarbatorile de iarna sa primeasca taik-so premiu de la lucru ,k sa bea un suc...si ăla Adria sau facut de Kaufland, si mananca numai guma Turbo la ocazii! Altii tanjesc dupa un prieten ... Si pentru astia care tanjesc dupa un prieten chiar reclama aia le-o dedic cu caldura...si cat oi fi eu de pocaita le dau voie sa ia si o bere sa-si revina din vise , k prieteni n`or avea niciodata ,numa de ocazie !

Dak-ti plac fenomenele nu te gandi la nimic din ce-am zis si zi-mi sa ma duc naibii k nu ma supar :))oricum nu`i dupa tine:))
Cius :*Niciun comentariu: