vineri, 28 ianuarie 2011

6 ore,si-o pereche de Conversi



Cica "nu stiuuu-de-astea girl" si "hellauu girl" sufera de shopping compulsiv de cand le cunosc eu si fac asta ori de cate ori simt nevoia ,nu pentru ca ar sarbatori ceva anume,ci pentru ca asta le face fericite:))...Nu ca n-ar fi avut ele ceva de sarbatorit,dar pentru ele detaliile legate de sesiune semnifica o paranteza a vietii.D exemplu,un motiv de sarbatorit ar fi putut fi faptul ca examenul de nutritie s-a soldat cu pierderea optiunii "suna-ti un prieten" .Si asta nu a fost un lucru rau! Pentru ca prietenii de obicei au acces la pagina "gogului" ,iar pagina "gogului" stie cam tot ce studentii aflati in examen nu stiu.Mai era de sarbatorit si faptul ca,prientenii ,respectiv surorile se trezesc la 8-9 A.M pentru tine ,sa te ajute in momentele cand lapsusurile preiau controlul.Dar totusi pentru aceste doua,acestea sunt ,prea multe detalii.
Astazi de exemplu cele doua au fost insotite de "sister nustiuuu-de-astea girl" ! Cele doua "nu stiu girl" au stabilit un nou "personal best" in acest domeniu :nici mai mult nici mai putin de shasa ore de shopping.Pentru Miss Hellau ,presupun ca aceasta e o nimica toata,deoarce dansa,in vacantele intertremestriale,pe cand toate magazinle iti zambesc in forma de SALE ,ea,isi permite cate o mini vacata numa-aci pe la Paris .
Pentru Miss Nustiu-de-astea in schimb,a fost mirific.Visa din adolescenta la perechea de Conversi,despre care de fiecare data cand pomenea de ea,maik-sa stramba din nas .Azi visul adolescentin a devenit realitate.Purple&Grey...culoarea perfecta pentru perechea de tenisi a tuturor "stelutelor".
Bineinteles ca nici celelalte personaje active ale actiunii nu s-au lasat mai prejos.Au apelat si la cardurile de credit in caz de nevoie,si si-au satisfacut nevoile firesti:)). Oke,sa nu exageram ! Au folosit cardurile,dar pentru ca acolo isi tin banii ,nu din alte motive:P
Enfin, cele 3 Miss , traiesc si acum,fericite si implinite,cu gandul care la ce poate.Unele la Paris,Unele la feti frumosi...si altele...nu mai viseaza :)
Si va ureaza,un sezon al reducerilor placut ....Hellllaaau!:))

Niciun comentariu: